Senioren_in_beweging.jpgbadminton_racket_small.jpgbasketball_rek.jpgritmische_gymnastiek_small.jpgturnen.jpgvolleybal.jpg

COVID-19

Update 14-10-2020

Sporten is alleen nog beperkt mogelijk:

• Sporten voor volwassenen is alleen toegestaan als het mogelijk is om onderling 1,5 meter afstand te houden.
• Maximaal 4 personen mogen met elkaar sporten in een groepje.
• Voor individuele binnesporten geldt een maximum van 4 personen per groepje (exclusief instructeur). Iedereen in het groepje houdt 1,5 meter afstand van elkaar. En er geldt een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte. Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten zolang er meer dan 1,5 meter tussen de groepjes zit. En zolang er een duidelijke afbakening is tussen groepjes en zij niet mengen.
• Er worden geen wedstrijden gespeeld.
• Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Maar er worden geen wedstrijden gespeeld. En kinderen met klachten blijven thuis.
• Publiek bij sport is niet toegestaan.
• Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten.

Regels voor iedereen onder de 18 jaar:
• De ouders mogen niet mee naar binnen. De kinderen worden opgevangen en begeleid bij binnenkomst.
• Zorg dat uw kind omgekleed aankomt. De kleedkamers zijn gesloten.
• Ga thuis naar het toilet.

Hieronder de meest protocol(len) waar we ons aan moeten houden.

Algemeen protocol verantwoord sporten


Erkend LeerbedrijfWelkom op de website van de SVB

Welkom op de website van de Sportvereniging Beesd (SVB). De SVB is een omni-sportvereniging.                                                                            
Voor de jeugd vanaf 3 jaar bieden wij gymnastiek (turnen) en voor de jeugd vanaf 6 jaar bieden wij volleybal.
Het aanbod voor senioren vanaf 16 jaar bestaat uit badminton, basketbal, volleybal, turnen en diverse groepen gym voor ouderen (40+ en 60+).
Wilt u eens komen kijken of meedoen? Dat kan! U kunt vrijblijvend een aantal proeflessen volgen bij de sport naar keuze.
In het lesrooster kunt u zien op welke dagen en tijden de trainingen worden gegeven. Als u zich aan het begin van de les even aanmeldt bij de trainer dan kunt u meteen meedoen. Het adres van de sportzaal is Jeugdlaan 2a in Beesd.
Heeft u eerst nog andere vragen, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat, te bereiken via het Contactformulier, of door een mailtje te sturen naar bestuur@svb-beesd.nl.

Wedstrijden SVB Volleybal

Wedstrijdprogramma van de Nederlandse volleybalcompetitie, georganiseerd door de Nederlandse Volleybalbond

Hoofdsponsoren

Accon.pngAlcredis.pngBHO_logo_donkergrijs.pngBOT.pngBeflex-it.pngBoons_Markt.pngHuibert_de_Jong.pngInternational_Plywood.jpgLichtconsult_2.jpgLogo-Alpha-fysio.pngRabobank_FC_2010.jpgTamoil.pngTime-2-sparkle.pngloodgieterHans-Kroezen.jpguitvaartverzorging-rivierenlad.gif

Club van 50

030reclame.jpgHet_fundament.pngVan_Dun.jpgbetuwestrand.jpgcafetariatpleintje.jpgcapitald.jpgdewithleerdam.jpgepwitgoedhuis.jpgfictief.jpghucobi.jpgjammo-ja-beesd-300x296.jpgkachelsenzo.jpgklokhuisbeesd.jpgkroezehoveniers.jpgleoakkerman.jpglogo-heerlijkheid-marienwaerdt.pnglogo_appeladvies.jpgloodgieterHans-Kroezen.jpgmarleenbambacht.jpgmelsbos.pngquadrad.jpgrbnl.pngvanderperk.jpgvaneck.jpgvankesselenvangellicum.jpgvanvoorden.png
SVB-Beesd
Casino Bonus at bet365 uk