Hoofdsponsoren

Accon.pngAlcredis.pngBHO_logo_donkergrijs.pngBOT.pngBeflex-it.pngBoons_Markt.pngHuibert_de_Jong.pngInternational_Plywood.jpgLogo-Alpha-fysio.pngRabobank_FC_2010.jpgTamoil.pngloodgieterHans-Kroezen.jpguitvaartverzorging-rivierenlad.gif

Sporten

Senioren_in_beweging.jpgbadminton_racket_small.jpgbasketball_rek.jpgritmische_gymnastiek_small.jpgturnen.jpgvolleybal.jpg

Erkend LeerbedrijfWelkom op de website van de SVB

Welkom op de website van de Sportvereniging Beesd (SVB). De SVB is een omni-sportvereniging.                                                                            
Voor de jeugd vanaf 3 jaar bieden wij gymnastiek (turnen) en voor de jeugd vanaf 6 jaar bieden wij volleybal.
Het aanbod voor senioren vanaf 16 jaar bestaat uit badminton, basketbal, volleybal, turnen en diverse groepen gym voor ouderen (40+ en 60+).
Wilt u eens komen kijken of meedoen? Dat kan! U kunt vrijblijvend een aantal proeflessen volgen bij de sport naar keuze.
In het lesrooster kunt u zien op welke dagen en tijden de trainingen worden gegeven. Als u zich aan het begin van de les even aanmeldt bij de trainer dan kunt u meteen meedoen. Het adres van de sportzaal is Jeugdlaan 2a in Beesd.
Heeft u eerst nog andere vragen, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat, te bereiken via het Contactformulier, of door een mailtje te sturen naar bestuur@svb-beesd.nl.

Rabobank steunt Sportvereniging Beesd

Rabobank West-Betuwe heeft vanuit coöperatiefonds een bedrag van € 500,- vrijgemaakt om Sportvereniging Beesd een steuntje in de rug te geven. Dit is mede mogelijk gemaakt door ledenraadslid van de Rabobank, Joanne Bredero.
Als vereniging willen we bij deze Rabobank West-Betuwe hartelijk bedanken voor deze gulle steun en Joanne Bredero voor haar inzet voor onze vereniging.
We willen dit mooie bedrag gaan gebruiken voor de aanschaf van een rekstok voor het turnen. Dit stond al langer op het programma, maar was financiëel nog niet helemaal rond, maar met deze steun komt dat een stuk sneller dichterbij.

Helaas konden we vanwege de corona maatregelen geen officiëel persmoment plannen, dus willen we via deze weg kenbaar maken dat de Rabobank deze bijdrage heeft geleverd.
Nogmaals hartelijk dank voor deze steun!

Rabobank FC 2010

Club van 50

030reclame.jpgBouwadvies_betuwe.pngLogo_VanDunComputeropledingen.pngToon_vd_Heuvel_Beheer_Logo.jpgcapitald.jpgklokhuis.pngkroezehoveniers.jpgmelsbos.pngquadrad.jpgvan_Duinkerken.pngvanvoorden.png
SVB-Beesd
Casino Bonus at bet365 uk