• Archief

Blacklight volleybaltoernooi

* * * B L A C K L I G H T     V O L L E Y B A L T O E R N O O I * * *

Vrijdagavond 29 november
Gymzaal in Het Klokhuis
Aanvang: 19:30 uur

Geef je team op!
Een team bestaat uit 6 personen.

Je kunt je inschrijven door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
o.v.v. je teamnaam, naam en tel. contactpersoon. De inschrijfkosten bedragen 25 euro, bij het aanmelden krijg je leuke black-light accessoires.

71499829 418766422112969 8357881868388925440 n

Boon's Markt Beesd sponsort trainingsjassen

Boon’s Markt Beesd heeft de trainers en coaches van Sportvereniging Beesd voorzien van nieuwe trainingsjassen. Boon’s Markt Beesd vind het belangrijk hun bijdrage te kunnen leveren aan de lokale verenigingen. Tijdens de 1e wedstrijddag zijn de jassen in gebruik genomen.

Namens Sportvereniging Beesd heel erg bedankt!

Boons sponsor jassen 2

Freerunnen in Beesd!

*** NIEUW IN BEESD ***

Zoals beloofd hadden we nog leuk nieuws 😊!

Vanaf woensdag 11 september starten we bij de SVB met Freerunnen.
Freerunning is een snel groeiende sport, waarbij kinderen zo snel mogelijk over een hindernisbaan  gaan met allerlei toestellen. Freerunning stamt af van een ontsnappingstechniek uit de Vietnamoorlog, horen we uit de mond van de nieuw aangestelde trainer. Het was een methode van de Franse marineofficier om zijn rekruten zo te trainen dat ze op elke situatie voorbereid waren. 
De sport kan buiten beoefend worden, maar de basis ligt in de sportzaal. Hier worden de basistechnieken aangeleerd en buiten de sportzaal kunnen het ambassadeurs worden voor onze vereniging,

Iedereen vanaf 8 jaar is welkom om mee te doen. De les is op woensdag van 17:00 uur - 18:00 uur in de gymzaal in Het Klokhuis.
En het leuke is dat je de maand September GRATIS kan deelnemen!

Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee, dan zien we jullie hopelijk woensdag in de gymzaal van Het Klokhuis!
Nadere informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Freerunnen 2019 2020

Jaarmarkt 2019

De jaarmarkt was weer een succes!
Dit jaar stond het grootste gedeelte van de kraam in het teken van Badminton.
We hadden een mooie ruime plaats aan de Middenstraat waardoor we ook een net konden ophangen om even een shuttle te slaan. En om een korte demonstratie te kunnen geven. 
De leden van de badminton hebben de bezetting en invulling van de kraam helemaal op zich genomen, waarvoor hartelijk dank!

Ze hadden een leuke laagdrempelige winactie opgezet, waarbij je moest raden hoeveel shuttles er in een vaas zaten. Je kon hiermee diverse leuke prijzen winnen. Inmiddels zijn de winnaars bekend en deze zullen zo snel mogelijk op de hoogte worden gesteld.

Ook kwam er een actie vanuit de turnafdeling. Chantal had het leuke idee om met een "Grabbelton op een Bolderkar" rond te gaan lopen over de jaarmarkt en de kermis. Dit viel bij de jongere bezoekers erg in de smaak! 
Wij danken Drogisterij van Kampen voor hun bijdrage aan prijzen voor de grabbelton!

IMGkopie 2IMG 20190614 WA0014
IMG 20190614 WA0015IMG 20190614 WA0016


Verkiezingen West Betuwe

SVB is geen politieke organisatie maar heeft er wel mee te maken.

Op 21 november kunt u kiezen voor een nieuwe raad in een nieuwe gemeente, daarom is uw stem wel belangrijk.

Nationale sportweek

Jong en oud bewegen met elkaar. 

Afgelopen week was het nationale sportweek.
In samenwerking met groep 3 van Basisschool St. Antonius, Basisschool de Lingelaar en de Dagverzorging van het Klokhuis organiseerde we een sportieve ochtend.
Hieronder een kleine impressie.

IMG 20180924 WA0001

IMG 20180924 WA0004

Beesd in West-Betuwe

Donderdag 4 oktober gaan "wij" als Beesd in gesprek met de politiek partijen van de gemeente West Betuwe.

Op deze avond willen we ons als Beesd presenteren aan de nieuwe fracties van de nieuwe gemeente en onze (voornaamste) wensen aan deze partijen kenbaar maken.

Uiteraard hopen we op een grote opkomst en nodigen we daarom ook al onze leden uit om ons zo goed mogelijk te presenteren!

Inloop 19:30; aanvang 20:00 uur 
Locatie: Klokhuis Beesd

Poster 4 oktober

SVB-Beesd
Casino Bonus at bet365 uk