Mini volleybaltoernooi 2023

Mini volleybaltoernooi Sportvereniging Beesd

Zaterdagochtend 4 februari 2023, 4 volleybalvelden, 15 scheidsrechters en tellers, 18 teams en coaches en 90 kinderen, allemaal aanwezig in de Sporthal van Beesd! Na 5 jaar afwezigheid organiseerde Sportvereniging Beesd weer een mini volleybaltoernooi!

betuwefotograaf SVB Beesd 10

Met 90 enthousiaste kinderen, van 5 tot 12 jaar werd om 9:30 gestart aan het toernooi. Naast teams uit de regio nam Sportvereniging Beesd zelf ook deel met 4 teams! Verdeeld over 4 poules werden in totaal bijna veertig wedstrijden gespeeld. In 12 minuten werden leuke punten gemaakt door alle teams, maar belangrijker, alle deelnemende kinderen hadden zichtbaar plezier tijdens het spelen van hun wedstrijden. Aan belangstelling ook geen gebrek, menig inwoner van Beesd, vriend of vriendin, ouders of opa & oma, ze kwamen kijken en aanmoedigen.

Gym & Jump 23 oktober 2021

Beesd/ Den Bosch 23 oktober 2021 

Om 8:00 uur vertrok een bus vol leden van Sport Vereniging Beesd samen met enkele niet-leden naar Den Bosch voor het GYM & JUMP Event. De organisatie lag in handen van turnvereniging FLIK FLAK.  

Toen het bestuur van de SVB de uitnodiging van FLIK FLAK ontving voor dit event, werd er direct enthousiast gereageerd. ‘Dit is geweldig voor onze leden, deze kans moeten we niet laten schieten’ aldus voorzitter Jeroen Verweij. De inschrijfformulieren werden gedeeld en ook niet-leden kregen de kans om zich aan te melden.  

Tijdens dit GYM & JUMP event zijn wij bij 7 verschillende onderdelen geweest.
We zijn in de turnhal gestart. Een hal vol met turntoestellen waar de deelnemers hun ogen uitkeken.  Minimaal 5 balken, 3 damesbruggen, heren bruggen, ringen, meerdere sprongsituaties, een verende vloer en als klap op de vuurpijl blokkenbakken. Al zwaaiend aan de ringen konden de kinderen zich in een bak voor schuimblokken laten vallen. Dit was favoriet. Al is het niet zo eenvoudig om uit de bak te klimmen.
In ronde twee gingen we naar een hal vol met airtracks. Een airtrack is zoals gezegd een opblaasbare ondergrond die je op elke gewenste plek neer kunt leggen. De hal stond vol met allerlei airtracks in verschillende vormen en maten.
We hadden nog niet genoeg gesprongen daarom gingen we in ronde drie naar het luchtkussen spektakel. Van een opblaasbare tumblingbaan tot een heuse opblaasbare stormbaan de kinderen hadden de tijd van hun leven. Na een korte break mochten de kinderen de opblaasbare klimwand beklimmen, bij verschillende sprongsituaties verschillende sprongen maken en oefenen met balanceren als echte acrobaten op rollen en op een touw waar ze op moesten lopen.
Na een dansmoment (Just Dance) was het dan tijd om te gaan lunchen. De kinderen waren na al deze inspanning wel toe aan wat lekkers. De frietjes met knakworstjes werden enthousiast ontvangen.
Bij de naastgelegen bowling accommodatie mochten de kinderen ook nog een potje bowlen en als laatste konden onze leden en niet-leden hun laatste beetje energie kwijt in de trampoline hal. En ook in die hal werden salto’s gemaakt door jong en oud, je ‘viel’ toch lekker zacht in de bak vol met schuimblokken.
FLIK FLAK Den Bosch had alles zeer goed georganiseerd en ook onze vrijwilligers van de SVB hebben heel goed geholpen. Met elkaar kijken we terug op een fantastische dag! 

O ja, reserveer alvast 27-28 mei in je agenda, want dan vind het evenement volgend jaar plaats!

smartslider3[2]

 

Blacklight volleybaltoernooi

* * * B L A C K L I G H T     V O L L E Y B A L T O E R N O O I * * *

Vrijdagavond 29 november
Gymzaal in Het Klokhuis
Aanvang: 19:30 uur

Geef je team op!
Een team bestaat uit 6 personen.

Je kunt je inschrijven door een email te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
o.v.v. je teamnaam, naam en tel. contactpersoon. De inschrijfkosten bedragen 25 euro, bij het aanmelden krijg je leuke black-light accessoires.

71499829 418766422112969 8357881868388925440 n

Boon's Markt Beesd sponsort trainingsjassen

Boon’s Markt Beesd heeft de trainers en coaches van Sportvereniging Beesd voorzien van nieuwe trainingsjassen. Boon’s Markt Beesd vind het belangrijk hun bijdrage te kunnen leveren aan de lokale verenigingen. Tijdens de 1e wedstrijddag zijn de jassen in gebruik genomen.

Namens Sportvereniging Beesd heel erg bedankt!

Boons sponsor jassen 2

Jaarmarkt 2019

De jaarmarkt was weer een succes!
Dit jaar stond het grootste gedeelte van de kraam in het teken van Badminton.
We hadden een mooie ruime plaats aan de Middenstraat waardoor we ook een net konden ophangen om even een shuttle te slaan. En om een korte demonstratie te kunnen geven. 
De leden van de badminton hebben de bezetting en invulling van de kraam helemaal op zich genomen, waarvoor hartelijk dank!

Ze hadden een leuke laagdrempelige winactie opgezet, waarbij je moest raden hoeveel shuttles er in een vaas zaten. Je kon hiermee diverse leuke prijzen winnen. Inmiddels zijn de winnaars bekend en deze zullen zo snel mogelijk op de hoogte worden gesteld.

Ook kwam er een actie vanuit de turnafdeling. Chantal had het leuke idee om met een "Grabbelton op een Bolderkar" rond te gaan lopen over de jaarmarkt en de kermis. Dit viel bij de jongere bezoekers erg in de smaak! 
Wij danken Drogisterij van Kampen voor hun bijdrage aan prijzen voor de grabbelton!

IMGkopie 2IMG 20190614 WA0014
IMG 20190614 WA0015IMG 20190614 WA0016


Verkiezingen West Betuwe

SVB is geen politieke organisatie maar heeft er wel mee te maken.

Op 21 november kunt u kiezen voor een nieuwe raad in een nieuwe gemeente, daarom is uw stem wel belangrijk.

Nationale sportweek

Jong en oud bewegen met elkaar. 

Afgelopen week was het nationale sportweek.
In samenwerking met groep 3 van Basisschool St. Antonius, Basisschool de Lingelaar en de Dagverzorging van het Klokhuis organiseerde we een sportieve ochtend.
Hieronder een kleine impressie.

IMG 20180924 WA0001

IMG 20180924 WA0004