Scheidsrechters in het zonnetje gezet

weekvandescheidsrechter

Sportvereniging Beesd heeft zaterdag 8 oktober haar scheidsrechters in het zonnetje gezet in het kader van de week van de scheidsrechter. Zonder scheidsrechters geen wedstrijden en de Week van de Scheidsrechter is bedoeld om scheidsrechters de waardering te geven die ze verdienen. Iedereen bedankt!

In memoriam Jan Vermeulen

Op woensdag 27 mei is helaas onze oud-trainer de heer Jan Vermeulen in het ziekenhuis overleden.

Toen de SVB in 1971 werd opgericht bleek al gauw dat er behoefte was aan een goede gymleraar en daarvoor werd Jan Vermeulen benaderd. De heer Vermeulen bleef heel lang trainer maar ook daarna is de band met de SVB nooit verbroken.
Hij werd in 1991 beheerder van de gymzaal en bleef zo heel nauw bij onze vereniging betrokken. Op de meest onmogelijke tijden stond hij klaar om de zaal te openen, hij hielp mee met het klaarzetten en opruimen van de materialen en zorgde altijd voor het weer correct afsluiten, hoe laat dat ook mocht zijn. Ondertussen hield hij scherp in de gaten of alles weer terug op zijn plaats kwam. Nooit een onvertogen woord, altijd goedgehumeurd en belangstellend.
Als blijk van waardering voor al zijn verdiensten werd de heer Vermeulen op 11 april 2012 benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Door een afnemende gezondheid heeft de heer Vermeulen het laatste jaar een stapje terug moeten doen. Toch bleef hij zeer belangstellend en wanneer mogelijk kwam hij nog steeds als toeschouwer naar de volleybalwedstrijden. Daarnaast heeft de heer Vermeulen het laatste half jaar nog actief meegedaan aan de lessen "Senioren in Beweging" op woensdagochtend.

Wij zullen zijn warme betrokkenheid bij de vereniging ten zeerste missen. Hoezeer Jan verbonden was aan onze vereniging blijkt uit de grote foto die aan de muur hangt in de sportzaal in Beesd. Hierdoor zullen wij Jan nooit vergeten.

Bestuur SVB

Koninklijke Onderscheiding voor Lorena Rijksen en Richard Bakker

lintje2015

In het kader van de jaarlijkse Lintjesregen reikte burgemeester Miranda de Vries van Geldermalsen vrijdagochtend 24 april aan zeven inwoners van de gemeente Geldermalsen een koninklijke onderscheiding uit. Deze bijeenkomst vond plaats in de Hooge Schuur op het Landgoed Mariënwaerdt in Beesd. Ons badmintonlid Lorena Rijksen en voormalig lid Richard Bakker zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Verdiensten van Lorena: Sind 1983 is zij actief lid en van 1988 tot 1998 en van 2003 tot op heden is zij secretaris van het Koninklijk Stedelijk Muziekcorps Concordia Culemborg; sind 2010 is ze verzorger/ondersteuner/logeeradres van een jongeman van 27 jaar met verstandelijke beperking; ook sinds 2010 biedt ze actieve ondersteuning aan de Historische Bromfietsclub Culemborg (beheer website, begeleiding toertochten, diverse hand-en-spandiensten).

Verdiensten van Richard: Sinds 1966 actief lid en van 1979-1982 en van 1992-1996 secretaris Koninklijk Stedelijk Muziekcorps Concordia Culemborg; bovendien van 2004 - 2006 voorziter Concordia Culemborg; sinds 1995 oprichter/organisator ensemble Clochards van muziekcorps Concordia Culemborg; van 2009 - 2013 voorzitter Carnavalsvereniging De Blauwlappen Culemborg; sinds 2010 verzorger/ondersteuner/logeeradres jongeman van 27 jaar met verstandelijke beperking; sinds 2010 oprichter/voorzitter Historische Bromfietsclub Culemborg.

Spooktocht SVB weer geslaagd!

De activiteitencommissie van de SVB heeft op zaterdag 7 februari opnieuw een zeer geslaagde spooktocht georganiseerd. Dankzij de vele vrijwilligers die weer spook wilden zijn of op een andere manier hebben geholpen, hebben de kinderen een onvergetelijke avond gehad. Kijk voor alle foto's op de Facebook pagina van de Activiteitencommissie SVB. Ook willen wij Wakkermans Audio - Video bedanken voor het mogen lenen van de apparatuur. Iedereen bedankt voor de hulp en de inzet!

spooktocht2015

Babynieuws

geboortekaartje_3

*** BABYNIEUWS ***

Op 2 november 2014 is onze turntrainster Sanne Ekdom bevallen van haar eerste kindje, een dochter genaamd Lise. Van harte gefeliciteerd en wij wensen Sanne en Raymon veel geluk met hun prachtige dochter!!

SVB-Beesd
Casino Bonus at bet365 uk