In memoriam Jan Vermeulen

Op woensdag 27 mei is helaas onze oud-trainer de heer Jan Vermeulen in het ziekenhuis overleden.

Toen de SVB in 1971 werd opgericht bleek al gauw dat er behoefte was aan een goede gymleraar en daarvoor werd Jan Vermeulen benaderd. De heer Vermeulen bleef heel lang trainer maar ook daarna is de band met de SVB nooit verbroken.
Hij werd in 1991 beheerder van de gymzaal en bleef zo heel nauw bij onze vereniging betrokken. Op de meest onmogelijke tijden stond hij klaar om de zaal te openen, hij hielp mee met het klaarzetten en opruimen van de materialen en zorgde altijd voor het weer correct afsluiten, hoe laat dat ook mocht zijn. Ondertussen hield hij scherp in de gaten of alles weer terug op zijn plaats kwam. Nooit een onvertogen woord, altijd goedgehumeurd en belangstellend.
Als blijk van waardering voor al zijn verdiensten werd de heer Vermeulen op 11 april 2012 benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Door een afnemende gezondheid heeft de heer Vermeulen het laatste jaar een stapje terug moeten doen. Toch bleef hij zeer belangstellend en wanneer mogelijk kwam hij nog steeds als toeschouwer naar de volleybalwedstrijden. Daarnaast heeft de heer Vermeulen het laatste half jaar nog actief meegedaan aan de lessen "Senioren in Beweging" op woensdagochtend.

Wij zullen zijn warme betrokkenheid bij de vereniging ten zeerste missen. Hoezeer Jan verbonden was aan onze vereniging blijkt uit de grote foto die aan de muur hangt in de sportzaal in Beesd. Hierdoor zullen wij Jan nooit vergeten.

Bestuur SVB