Snertavond voor Ritmische gymdames

snert2016

Wat een feest, in deze locatie in Beesd.
Met mijn meiden van de ritmische is het snert,
voor hen kook ik hiervan het meest.
Acht liter hebben ze naar binnen geslurpt met gemak,
het toetje werd bowl, nee geen gebak.
Een heerlijk vers italiaans brood erbij,
Dus wat zag ik? Allemaal blij.
Tussendoor van ieder een apart verhaal,
tot slot de spreekwoorden met uitleg en klassikaal.
Om half 9 alles opgeruimd met elkaar,
blij naar huis ook dit is weer klaar.

Lies Westbroek

Nieuws van de Ritmische gym

jubileum1

Hallo allemaal,
30 jaar bestaan we, bijna 31 jaar, in februari nl. maar 30 jaar hebben we met veel plezier gevierd en ook afgesloten in december. Met de hele groep naar de 3 Zussen in Meteren, een hele leuke lokatie om met elkaar 2015 af te sluiten. Als verrassing kwam Nel Smits binnen wandelen, ja zij hoort er nog steeds bij. Clemy had een lied gemaakt dat zij met z'n allen zongen en waarvan ik het refrein in m'n uppie mocht laten horen, klonk perfect hoor! We hebben lekker koffie ennnn gebak genuttigd, voor mij was er een leuke verrassing in kadoverpakking, iets dat met zorg uitgekozen is dat weet ik zeker.
Meiden, het was weer beregezellig, zelfs Betteke, die dit voor de 1e keer meemaakte, wil graag blijven om ook de 2e keer het sfeertje te kunnen proeven. Bedankt.
2016, we zijn weer begonnen, hebben al weer een heleboel standjes en oefeningen achter de rug, 1 keer koffie gedronken in de Pluk, laatste maandag altijd en zijn de voorbereidingen voor onze jaarlijkse SNERTAVOND geregeld, we gaan naar Klaske waar we weer onze nostalgische snert gaan nuttigen met van alles erop en eraan. Gezelligheid kent geen tijd. Meiden van de Ritmische, we gaan 2016 met z'n allen weer sportief beleven, genoeg varianten aanwezig om er geen saaie boel van te maken. Groetjes, Lies Westbroek

30-jarig Jubileum Ritmische gym!

jubileum1

Hallo allemaal,
30 jaar ritmische gym is niet niks, 30 jaar elke maandagmorgen om 8.45 uur aanwezig en met de hele groep er tegenaan, dat is wel heel erg leuk om op terug te kijken, dat hebben we dus ook gedaan.

Snertavond Ritmische gymdames

snertavond

Op vrijdag 30 januari was het weer zover, onze jaarlijkse snertavond, met 14 vrouwen aan de snert, het was lekker en gezellig!

Ritmische Gymgroep 30 jaar!

ritmischegym30jaar

De ritmische gymgroep bestaat 30 jaar, kom kijken en doe mee, elke maandagmorgen om 8.45 uur in de sportzaal van het Kulturhus. Onder leiding van Lies Westbroek.

Deze vier dames doen al 30 jaar mee!

ritmischegym30jaar 2

Ondertussen bij de ritmische gym

Nieuws van de ritmische gym is er altijd, ook nu, want er is weer van alles gebeurd in de afgelopen maanden. Vakantietijd, juli en augustus, we hebben bijna alle maandagen gefietst, overal heen, overal een bakkie gedaan, het was echt ontzettend gezellig.

Op de 1e maandag van september zijn we heel actief gestart in het Klokhuis met onze eigen les om daarna meteen mee te werken aan de beweegweek in en met de Lingehof. We hebben de deelnemers meegenomen naar het Klokhuis waar we met z'n allen aan de slag gegaan zijn. We hebben zelfs een aantal mensen in de beweegtuin aan het werk gekregen, wat een enthousiasme bij allemaal en zulk prachtig weer!

Op de donderdag zijn we allemaal achter de rolstoelen gaan lopen door heel Beesd, goeie oefening voor de conditie maar zeker een hele sociale saamhorige actie, zoveel blije mensen, ja daar doe je het voor. Meiden, bedankt, 't was super.

Afgelopen week mochten we bij de Prikkelinge lekker koffie en gebak gaan nuttigen, daar hebben we zeker van genoten, er zijn al weer 4 lessen, totaal verschillend, achter de rug, we hebben er weer zin in, op naar de 30 jaar in januari, dames, houd er de moed maar in, samen redden we dat zeker!

Groetjes, Lies Westbroek

Maandagmorgen gym

2014 02 14

Op vrijdag 14 februari was het weer zover, onze jaarlijkse snertavond.....