Ondertussen bij de ritmische gym

Nieuws van de ritmische gym is er altijd, ook nu, want er is weer van alles gebeurd in de afgelopen maanden. Vakantietijd, juli en augustus, we hebben bijna alle maandagen gefietst, overal heen, overal een bakkie gedaan, het was echt ontzettend gezellig.

Op de 1e maandag van september zijn we heel actief gestart in het Klokhuis met onze eigen les om daarna meteen mee te werken aan de beweegweek in en met de Lingehof. We hebben de deelnemers meegenomen naar het Klokhuis waar we met z'n allen aan de slag gegaan zijn. We hebben zelfs een aantal mensen in de beweegtuin aan het werk gekregen, wat een enthousiasme bij allemaal en zulk prachtig weer!

Op de donderdag zijn we allemaal achter de rolstoelen gaan lopen door heel Beesd, goeie oefening voor de conditie maar zeker een hele sociale saamhorige actie, zoveel blije mensen, ja daar doe je het voor. Meiden, bedankt, 't was super.

Afgelopen week mochten we bij de Prikkelinge lekker koffie en gebak gaan nuttigen, daar hebben we zeker van genoten, er zijn al weer 4 lessen, totaal verschillend, achter de rug, we hebben er weer zin in, op naar de 30 jaar in januari, dames, houd er de moed maar in, samen redden we dat zeker!

Groetjes, Lies Westbroek