Medailles voor jongste turnsters

lunaelin

De turnafdeling van de SVB is op zaterdag 12 november voortvarend van start gegaan in de turncompetitie. In de Start-Competitie, georganiseerd door Hellas Tiel en Olympia Ochten hebben de jongste selectieleden zich van hun beste kant laten zien. Als eerste waren Yoanna en Mandy aan de beurt.. die turnden super strakke oefeningen.. Yoanna werd 2e en Mandy eerste. Daarna mochten Luna en Elin.. ook deze twee meiden waren toppers.. Luna werd 2e en Elin eindigde op plaats 1.. We zijn zeer trots op alle meiden.. ook trainsters Sanne en Charlotte van harte gefeliciteerd!

yoannamandy

Sponsor dikke valmat voor turnafdeling

sponsordikkemat

Graag willen wij Bouwbedrijf N. Bot uit Beesd bedanken voor het sponsoren van een dikke valmat voor de turnafdeling van de SVB!

Vriendschappelijke turnwedstrijd 17 juni

turntoernooi17juni

De turnafdeling van de SVB heeft op vrijdag 17 juni samen met WHV Asperen, Olympia Herwijnen en Silvia Varik haar laatste vriendschappelijke selectiewedstrijd van dit seizoen gehouden. Dankzij de inzet van alle vrijwilligers en trainsters/trainer kunnen we terugkijken op een soepel verlopen en zeer geslaagde wedstrijd. Alle meiden van harte gefeliciteerd met jullie prestaties! Kijk voor meer foto's op onze Facebook pagina, Sportvereniging Beesd - SVB!

Succesvolle finale voor Marleen

marleen5e

Op zaterdag 16 april behaalde onze Marleen de Jong maar liefst een 5e plaats in de finalewedstrijd van de regiokampioenschappen. Marleen heeft zich hiermee geplaatst voor de Districtsfinale in Amsterdam op 28 mei a.s. Marleen en trainster Sanne van harte gefeliciteerd!

Vriendschappelijke turnwedstrijd 9 april

turntoernooi9april

Op zaterdag 9 april deed SVB mee met de vriendschappelijke wedstrijd voor recreanten. Spirit Leerdam organiseerde de wedstrijd in de gymzaal in Beesd. Naast WHV Asperen, Olympia Herwijnen en Spirit Leerdam deed S.V.Zijderveld dit jaar voor het eerst mee. Het was een zeer gezellige dag met mooie persoonlijke successen.

Medailles bij jong talenten wedstrijd

tessamandyelin

Zaterdag 2 april was niet alleen een geslaagde competitiedag voor de volleybalteams van de SVB, maar ook de turnafdeling heeft met de jongste meiden van de selectie weer hele mooie successen geboekt. Bij de jong talenten wedstrijd behaalde - ieder in haar eigen discipline - Tessa een 2e plaats, Elin een 4e plaats en Mandy een 6e plaats! Wij feliciteren alle meiden en trainster Sanne met deze mooie resultaten!

Uitslag turnwedstrijden selectie 30 januari

marleen

Op zaterdag 30 januari is Marleen de Jong 3e geworden bij de turnwedstrijd in Culemborg. Wij zijn supertrots op Marleen en trainster Sanne. Proficiat dames!