Afscheid turntrainster Nathalie

De selectie deed ik samen met Chantal. Chantal gaf les aan de recreatie meisjes 1, 2, 3 en samen met mij aan de selectie.
Nathalie is begonnen bij Chantal in meisjes 1. Maar al snel had Chantal gezien dat Nathalie goed genoeg was om door te stromen naar de selectie. Nathalie's zus Michelle turnde daar ook en zo hadden wij als trainsters best wel hoge verwachtingen van Nathalie.
Naast al het trainen kwam Nathalie - toen nog samen met Linda - ook helpen bij de kleutertjes en de jongens. Uiteindelijk besloten de meiden om na leuke en succesvolle turnjaren te stoppen met hun eigen turnlessen, maar niet met het helpen. Wij konden als trainsters altijd op de hulp van deze meiden rekenen. Met natuurlijk als uiteindelijk doel dat Nathalie haar C-licentie heeft gehaald. Daar was ik zelf als trainster super trots op. Voor mijn gevoel had ik Nathalie van alles geleerd en was super trots dat ze haar mannetje stond. Het was leuk als ze haar eigen ideeën toepaste in de lessen.
Ik was ook heel blij dat Nathalie mijn lessen tijdens de zwangerschap wilde overnemen. Daardoor had ik veel meer rust, de meiden wisten wie Nathalie was en daarbij wist Nathalie waar ik vooral op lette in de lessen. Ik hoop dat wij in de toekomst nog steeds met Nathalie kunnen samenwerken op het gebied van de turnlessen en de begeleiding van de wedstrijden.
Ikzelf zal haar als mijn rechterhand heel erg gaan missen.
Groetjes, Sanne