SVB houdt spelregelcafé voor leden van Nevobo Volleybalmasterz!

spelregelcafe

Volleybal is een erg leuke teamsport maar net zoals bij vele andere sporten lijkt het makkelijker dan dat het is! Om alle regels goed toe te kunnen passen heeft de SVB op zaterdag 17 december een spelregelcafé georganiseerd waarbij diverse leden en scheidsrechters door quizmaster Jos van de Water een quiz over volleybal met bijbehorende uitleg voorgeschoteld kregen. Hierna konden de jeugdige volleyballers alvast de zaal in gaan om te gaan volleyballen en volgde voor de andere deelnemers nog de zware taak om de eindtoets goed af te sluiten. Een klein uurtje later hadden alle deelnemers de toets met voldoende punten afgesloten en werd er nog even gezellig gevolleybald met elkaar. Het behalen van deze toets geeft aan dat men de spelregels beheerst, dat geeft ook zelfvertrouwen bij het fluiten van een wedstrijd wat ook niet altijd even makkelijk is! Iedereen bedankt voor het meedoen en doordat iedereen zo enthousiast is wil de SVB meer van dit soort cursussen gaan organiseren!

Volleybalteam MC1 najaarskampioen 2016

mc1kampioen

Op zaterdag 17 december werd SVB volleybalteam MC1 najaarskampioen, top gedaan meiden! Ook trainster Emily en coach Marco gefeliciteerd! De meiden kregen allemaal een medaille en mochten de overwinning vieren met taart en champagne. Jeroen Verweij zorgde voor het mooie spandoek!

mc1groeptaart

mc1taart

Geslaagde Volleybalclinic voor groep 7 en 8 van de basisschool

Op donderdag 8 december heeft de SVB een super leuke volleybalclinic gegeven aan kinderen uit groep 7 en 8 van de basisscholen. Veel enthousiasme en plezier en wie weet toekomstige talenten! Heb je er niet bij kunnen zijn? Je kunt altijd vrijblijvend een proeftraining volgen! Dion en Adrie bedankt voor jullie inzet!

Volleybal Mixteam senioren

volleybalmixteam

Ons volleybal topteam van de mix bij de SVB met trainer Bavi! Alleen Rianne, Suzan en Annette ontbreken op de foto. Wij zijn niet kei goed maar wel kei gezellig. Als je zin hebt kom je gewoon een paar keer mee trainen. Wij trainen elke dinsdagavond van 20.30 tot 22.00 uur in de sportzaal in Beesd.

Zinderende overwinning voor Mixteam

biertje

Na een harde en zinderende strijd, gepaard gaand met veel bloed, zweet en tranen, hebben wij, de trots van SVB, de wedstrijd naar ons toe weten te halen... de tegenstander ging met tranen in de ogen naar Tiel terug omdat ze met 3 - 1 voor de billen hadden gekregen... en wij zaten met de borst vooruit aan de bar onze triomf te vieren... Groetjes, mixteam SVB

Geslaagd volleybal slottoernooi ism VVBeesd

svbvvb1

Op zaterdag 18 juni werd op Sportpark Molenzicht een gezamenlijke slotdag voor de senioren georganiseerd. Ondanks de wisselende weersomstandigheden was er veel gezelligheid met 26 deelnemende teams, mooi volleybal, memorabele acties etc. Bisde on Tour mocht zich kronen tot volleybalkampioen 2016. Klas van Toen wist een mooie 2e plaats binnen te slepen en een 3e plaats was er voor Bisdelona! Complimenten en veel dank aan de organisatie en de vele vrijwilligers alsmede deelnemers! Al met al een hele mooie afsluiting van seizoen 2015/2016 voor zowel V.V. Beesd als de SVB.

Kampioensteam DS1 bedankt alle sponsoren en supporters

ds1kampioen1

Dames 1 wil graag de volgende sponsoren bedanken. Mede door hen is het kampioenschap een onvergetelijke ervaring geworden!
- Bakkerij van Keulen en Emiel Kroeze voor de taart.
- Peter Liefhebber en Dick Dokman voor het regelen van de bus.
- Kroeze Hoveniers voor de champagne.
- 't Voorhuys voor de gezellige avond.
- 030 Reclame voor het mooie spandoek.
- Creanita design voor het bedrukken van de kampioensshirts. 
- En natuurlijk alle supporters en fans! 
Tot volgend seizoen!