Hoofdsponsoren

Accon.pngAlcredis.pngBHO_logo_donkergrijs.pngBOT.pngBeflex-it.pngBoons_Markt.pngHuibert_de_Jong.pngInternational_Plywood.jpgLogo-Alpha-fysio.pngRabobank_FC_2010.jpgTamoil.pngloodgieterHans-Kroezen.jpguitvaartverzorging-rivierenlad.gif

volleybal

Bij de SVB kun je al volleyballen vanaf 6 jaar. Op een speelse manier worden de beginselen van het volleybal aangeleerd. Het begint met gooien en vangen en gaat langzaam over naar slaan en hoog houden. Naast het trainen hebben we voor de jongste groepen ook regelmatig toernooien.
Lees hier meer over MINI-volleybal.

De mini’s stromen vanzelf door naar de Jeugd. Hier worden de basistechnieken verder verfijnd. Je krijgt les in gezellige teams en deze nemen deel aan de competitiewedstrijden van de Nevobo. Onze jeugdteams worden regelmatig kampioen!
Download hier de Handleiding coaching jeugdteams/spelregels

Ook als volwassene kun je bij de SVB terecht om in een gezellig en sportief team te volleyballen. De senioren strijden met diverse teams in de competitie die de RecVol op dinsdagavond organiseert. Je kunt meedoen in een herenteam of een mixteam. Kortom, bij de SVB kun je een leven lang volleyballen!

Volleybal competitie
Alle informatie over de competitie van de Nevobo, de competitie van de Recvol, de actuele standen en uitslagen van onze teams en de diverse wedstrijdsecretariaten kunt u vinden op de pagina Volleybal Competitie, onder het tabblad Leden.

Lesrooster
Het overzicht van de lesdagen en lestijden van de verschillende groepen kunt u vinden op de pagina Lesrooster, onder het tabblad Leden. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een paar proeflessen te volgen.

De coördinator van de volleybalafdeling is Wouter Borgstein, te bereiken via 06-51096332 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bij Wouter kunt u terecht voor alle vragen en overige zaken aangaande de volleybalafdeling van de SVB.

Wedstrijdsecretariaat Nevobo
Colette van Gameren
tel: 0345-682275 (06-10837208)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecretariaat en contactpersoon RecVol
Marjo van Dijk
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06-30553257

SVB-Beesd
Casino Bonus at bet365 uk