Volleybal

volleybal

Bij de SVB kun je al volleyballen vanaf 6 jaar. Op een speelse manier worden de beginselen van het volleybal aangeleerd. Het begint met gooien en vangen en gaat langzaam over naar slaan en hoog houden. Naast het trainen hebben we voor de jongste groepen ook regelmatig toernooien.
Lees hier meer over MINI-volleybal.

De mini’s stromen vanzelf door naar de Jeugd. Hier worden de basistechnieken verder verfijnd. Je krijgt les in gezellige teams en deze nemen deel aan de competitiewedstrijden van de Nevobo. Onze jeugdteams worden regelmatig kampioen!
Download hier de Handleiding coaching jeugdteams/spelregels

Ook als volwassene kun je bij de SVB terecht om in een gezellig en sportief team te volleyballen. De senioren strijden met diverse teams in de competitie die de RecVol op dinsdagavond organiseert. Je kunt meedoen in een herenteam of een mixteam. Kortom, bij de SVB kun je een leven lang volleyballen!

Volleybal competitie
Alle informatie over de competitie van de Nevobo, de competitie van de Recvol, de actuele standen en uitslagen van onze teams en de diverse wedstrijdsecretariaten kunt u vinden op de pagina Volleybal Competitie, onder het tabblad Leden.

Lesrooster
Het overzicht van de lesdagen en lestijden van de verschillende groepen kunt u vinden op de pagina Lesrooster, onder het tabblad Leden. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een paar proeflessen te volgen.

De coördinator van de volleybalafdeling is Wouter Borgstein, te bereiken via 06-51096332 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Bij Wouter kunt u terecht voor alle vragen en overige zaken aangaande de volleybalafdeling van de SVB.

Wedstrijdsecretariaat Nevobo
Colette van Gameren
tel: 0345-682275 (06-10837208)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wedstrijdsecretariaat en contactpersoon RecVol
Marjo van Dijk
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefoon: 06-30553257

Mini volleybaltoernooi 2023

Mini volleybaltoernooi Sportvereniging Beesd

Zaterdagochtend 4 februari 2023, 4 volleybalvelden, 15 scheidsrechters en tellers, 18 teams en coaches en 90 kinderen, allemaal aanwezig in de Sporthal van Beesd! Na 5 jaar afwezigheid organiseerde Sportvereniging Beesd weer een mini volleybaltoernooi!

betuwefotograaf SVB Beesd 10

Met 90 enthousiaste kinderen, van 5 tot 12 jaar werd om 9:30 gestart aan het toernooi. Naast teams uit de regio nam Sportvereniging Beesd zelf ook deel met 4 teams! Verdeeld over 4 poules werden in totaal bijna veertig wedstrijden gespeeld. In 12 minuten werden leuke punten gemaakt door alle teams, maar belangrijker, alle deelnemende kinderen hadden zichtbaar plezier tijdens het spelen van hun wedstrijden. Aan belangstelling ook geen gebrek, menig inwoner van Beesd, vriend of vriendin, ouders of opa & oma, ze kwamen kijken en aanmoedigen.

BHO Gereedschapshandel nieuwe shirt sponsor Mini's

De volleybal mini's hebben een nieuwe shirt sponsor!

BHO Gereedschapshandel BV heeft de mini's voorzien van nieuwe shirts.
De mini's starten dit seizoen ook met een team in de competitie.

Wij willen Bertus Beverloo hartelijk danken voor deze mooie nieuwe shirts!

Sponsor shirts mini 2020

Blacklight volleybal toernooi

We mogen terugkijken op een sportief en gezellig blacklight toernooi.
De 1e prijs is gewonnen door team beert, de 2e prijs is gewonnen door het bier team. De 3e prijs is gewonnen door HBN.
Bedankt voor jullie deelname en tot de volgende keer.

Team 1Team 2
Team 3