Erkend LeerbedrijfWelkom op de website van de SVB

Welkom op de website van de Sportvereniging Beesd (SVB). De SVB is een omni-sportvereniging.                                                                            
Voor de jeugd vanaf 3 jaar bieden wij gymnastiek (turnen) en voor de jeugd vanaf 6 jaar bieden wij volleybal.
Het aanbod voor senioren vanaf 16 jaar bestaat uit badminton, basketbal, volleybal, turnen en diverse groepen gym voor ouderen (40+ en 60+).
Wilt u eens komen kijken of meedoen? Dat kan! U kunt vrijblijvend een aantal proeflessen volgen bij de sport naar keuze.
In het lesrooster kunt u zien op welke dagen en tijden de trainingen worden gegeven. Als u zich aan het begin van de les even aanmeldt bij de trainer dan kunt u meteen meedoen. Het adres van de sportzaal is Jeugdlaan 2a in Beesd.
Heeft u eerst nog andere vragen, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat, te bereiken via het Contactformulier, of door een mailtje te sturen naar bestuur@svb-beesd.nl.

Eerste SVB lentefeest!

Lentefeest 2023 3

Op 26 mei 2023 was het eerste SVB lentefeest! Zon: check! 23 graden: check! Een groep enthousiaste ouders en assistenten die kwamen helpen: check! Vrolijke kinderen: check!
De perfecte omstandigheden voor het eerste lentefeest! 

De kinderen begonnen het lentefeest in groepjes met een speurtocht door Beesd. Na 3,5 km en het uitvoeren van de opdrachten kwamen de kinderen weer terug bij het Klokhuis. Daar stonden borden vol met pannenkoeken en kannen met limonade op hen te wachten. Op het Cingelplein was het een gezellige boel vol met kinderen die in groepjes op de grond hun pannenkoeken aan het eten waren. 

Nadat alle buikjes gevuld waren, konden de kinderen aan de gang met de laatste activiteit: een spelletjesavond. In groepjes hebben de kinderen verschillende spelletjes gedaan en voor we het wisten was het al tijd. De lachende gezichten van de kinderen spraken boekdelen, ook hun enthousiasme werkten aanstekelijk. Na afloop werd de kinderen gevraagd of het lentefeest een geslaagde activiteit was en de reactie was: VOLGEND JAAR WEER! Dus hierbij spreken we af: tot volgend jaar! 

Zonder hulp van ouders en assistenten konden we het eerste SVB lentefeest niet tot een geslaagde dag brengen! 

Nogmaals bedankt voor jullie hulp! 

CONTACT

Sportvereniging Beesd
Ledenadministratie
Jeugdlaan 2A
4153 BE  Beesd
ledenadministratie@svb-beesd.nl


ADRES SPORTZAAL
Jeugdlaan 2A
4153 BE Beesd