Erkend LeerbedrijfWelkom op de website van de SVB

Welkom op de website van de Sportvereniging Beesd (SVB). De SVB is een omni-sportvereniging.                                                                            
Voor de jeugd vanaf 3 jaar bieden wij gymnastiek (turnen) en voor de jeugd vanaf 6 jaar bieden wij volleybal.
Het aanbod voor senioren vanaf 16 jaar bestaat uit badminton, basketbal, volleybal, turnen en diverse groepen gym voor ouderen (40+ en 60+).
Wilt u eens komen kijken of meedoen? Dat kan! U kunt vrijblijvend een aantal proeflessen volgen bij de sport naar keuze.
In het lesrooster kunt u zien op welke dagen en tijden de trainingen worden gegeven. Als u zich aan het begin van de les even aanmeldt bij de trainer dan kunt u meteen meedoen. Het adres van de sportzaal is Jeugdlaan 2a in Beesd.
Heeft u eerst nog andere vragen, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat, te bereiken via het Contactformulier, of door een mailtje te sturen naar bestuur@svb-beesd.nl.

SVB vriendschappelijke turnwedstrijd

 

Turnwedstrijd zaterdag 2 maart Beesd

Op zaterdag 2 maart organiseerde Sport Verenging Beesd een vriendschappelijke turnwedstrijd in Het Klokhuis in Beesd.

Zeven verengingen uit onze regio, WHV Asperen, DSS Leerdam, T&P sport Maurik, SVZ Zijderveld, Olympia Herwijnen, Silvia Varik en SVB Beesd namen deel aan deze wedstrijd. 

Tijdens deze wedstrijd turnden 155 meiden en 1 jongen in verschillende categorie├źn de sterren van de hemel. Alle kinderen werden verdeeld over maar liefst 17 verschillende categorie├źn welke verdeeld waren over 4 wedstrijdrondes. Er hing een gezellige sfeer tussen de verschillende verengingen. Alle ouders en betrokkenen applaudisseerden enthousiast voor de mooie oefeningen en de prachtige scores. 

Wekenlang is er door de deelnemers hard geoefend en vandaag lieten de deelneemsters hun kunsten zien op 4 toestellen, de sprong, de balk, de brug en de vloer. 

Iedereen deed fantastisch goed zijn best en wat was het spannend. Van iedere categorie werden de prijswinnaars naar voren geroepen. Yfke en Charlotte Slager reikten de prijzen met veel enthousiasme uit. Wat een fanatieke en gedreven kinderen hebben we gezien die intens genieten van de turnsport. Om die reden heeft de SVB ervoor gezorgd dat alle kinderen als aandenken een medaille hebben ontvangen. 

Volgend jaar komt er weer een vriendschappelijke turnwedstrijd, een andere vereniging neemt dat de organisatie op zich.  

 

2 3 2024 webstrijd kopie

CONTACT

Sportvereniging Beesd
Ledenadministratie
Jeugdlaan 2A
4153 BE  Beesd
ledenadministratie@svb-beesd.nl


ADRES SPORTZAAL
Jeugdlaan 2A
4153 BE Beesd